Oploskoffie

Oploskoffie van Charlotte's Law. Kom binnen voor een bak koffie en een oplossing.

 

Oploskoffie, de koffie die alles oplost. Een uur praten, vragen stellen, problemen oplossen. Laagdrempelig advies.

Goed, het drinken van een kopje koffie zal natuurlijk niet meteen al je problemen oplossen, maar ik kan je wel opweg helpen.

Zit je met een probleem, wil je meer weten over bijvoorbeeld auteursrecht, heb je een (nieuwe) naam nodig voor je blog of onderneming, wil je weten hoe je het beste klanten kun benaderen? Kortom, is er iets dat je graag wilt bespreken?
Dat kan tijdens een kopje oploskoffie. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we bij mij op kantoor of via Skype jouw juridische vraag.

Een relaxed gesprek, een lekker kopje koffie en antwoord op je vragen.

Oploskoffie is inclusief zoveel espresso, cappuccino of thee als er maar nodig is om jouw vraag te beantwoorden. Het gesprek duurt minimaal een half uur en kan zolang doorgaan als jij zelf wilt.

Ontvang advies van een ervaren jurist én ondernemer, die haar bedrijf zonder budget heeft opgebouwd.

Wanneer kom jij een kopje oploskoffie drinken? Natuurlijk krijg je er ook een cookie bij.

Doe mij ook zo’n bakkie!

Juridisch Advies

Wat moet je allemaal regelen voor je onderneming? En wat vooral ook niet.
Hoe zorg je dat je aan de wet voldoet of hoe zorg je er juist voor dat jouw rechten beschermd en gehandhaafd worden.
Maar ook: hoe kun je het beste met klanten omgaan? Gebruik de wet om service te leveren. Bind klanten in plaats van ze af te schrikken.
Voor het bedenken van een nieuwe naam kunnen wij zorgen dat je niet kiest voor een naam die je helemaal niet blijkt te kunnen gebruiken. We brainstormen graag mee en kunnen om tafel gaan zitten met de naammakers of het reclamebureau.
We stellen plannen op, bedenken strategieën en maken checklists. Alles wat jij op juridisch gebied wil weten, kunnen we bespreken.

Sparring- en Brainstormsessie

Wil je een keer sparren over nieuwe plannen? Zijn ze (juridisch) haalbaar? Hoe stel je realistische doelen. Wat moet je doen om ze te halen?
We denken graag mee over het professionaliseren van je onderneming, het perfectioneren of opzetten van je marketingstrategie en het binnenhalen van meer klanten zonder dat daar (koude) aquisitie voor nodig is.

Wij zijn juristen die wél verstand hebben van marketing en meedenken met de marketingafdeling in plaats van ze tegen te werken.

Advies voor ondernemers

Krijg weer focus. We gaan prioriteiten stellen en je doelen vastleggen. Wat heb je nodig, waarom en wanneer? Wat kun je zelf doen, welke tools kun je daarbij gebruiken en hoe doe je dat op een juridisch juiste manier. We helpen je de juiste keuzes te maken én we zorgen dat je niet de fouten maakt die andere (groeiende) ondernemers onnodig hebben gemaakt. We helpen je de website zelfstandig te optimaliseren, zonder dat je daar een extern bureau voor nodig hebt en we laten je zien hoe je social media in kunt zetten om meer klanten te krijgen. We helpen je bedrijf te groeien, waarbij we rekening houden met het budget dat je daaraan uit wil geven.

Maar eh, wat kost dat advies nou?

Trajecten op maat

De meeste adviestrajecten worden persoonlijk begeleid door Charlotte, de naamgever, oprichter en eigenaar van kantoor. Charlotte adviseert graag op maat, waardoor de adviestrajecten flexibel zijn.

Een adviestraject duurt minimaal 1 uur. Het fijnst is natuurlijk wanneer je bij ons op kantoor langskomt. Dan kunnen we rustig aan de slag en regelen wij een prettige ruimte, koffie en thee en eventueel een groot scherm om samen je website op te bekijken of een flip-over om een mindmap op te maken.
Blijf je liever thuis, dan werken we gewoon via Skype of Appear.in. Het gaat om jou, dus wij passen ons aan.

Wil je graag een adviestraject of heb je er vragen over? Neem gerust contact op Afton door te mailen naar hello@charlotteslaw.nl of te bellen naar 070 2500 529. Zij beantwoordt graag je vragen en stelt vrijblijvend een offerte voor je op.

Ik wil meer weten

Hoe deed Charlotte het dan?

Wil je stiekem vooral alleen maar weten hoe Charlotte haar marketing heeft aangepakt voor Charlotte’s Law & Fine Prints? Dan zou je vooral de originele versie van Wetboek voor Bloggers moeten lezen. Er is alleen één nadeel: We hebben er nog maar minder dan 30 stuks van. Je moet dus opschieten!
En als ze op zijn: hm, boek dan toch maar zo’n oploskoffie en stel haar gewoon al je vragen en maak samen een plan voor jouw bedrijf.