Lawflix

Hier vind je alle masterclasses en cursussen van Charlotte's Law.

Toegang tot alle Masterclasses? Word lid van Lawflix.

Meest gewaardeerd

Masterclass PR & Media
Hoe kom je in de media en hoe ga je ermee om? Je leert het in deze masterclass van Charlotte die zelf meer dan 60 keer per jaar in de media komt (in 2018, 2019, 2021).
Onderdeel van
Lawflix
Privacy
Begin over privacyregels en veel mensen gaan moeilijk kijken. Haal die frons van je voorhoofd met deze heerlijk praktische Lawflix over privacy.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Privacyverklaring
Leer meer over privacyverklaringen. Wat moet je regelen en hoe zit het nou als je persoonsgegevens naar een derde wil sturen voor een toffe functie in de website?
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Hosting
Bied je (ook) hosting aan of regel je die voor je klanten? Let op je aansprakelijkheid, want daar zitten nogal wat haken en ogen aan. Ik leg je uit hoe je daar het beste mee om kunt gaan.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Contracteren (voor webdesigners)
Hoe maak je de juiste afspraken met je klant om gedoe en aansprakelijkheid te voorkomen als je een website gaat ontwerpen? De valkuilen en handige trucs: dat leer je in deze Lawflix.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Plugins
Heel handig, die plugins, maar denk aan de haken en ogen: privacy, licenties en wat je moet regelen met je klanten. Als je het goed doet kun je er veel plezier van hebben.
Nieuw
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Eerlijke marketing
Marketing en de wet. Je leert wat de duidelijk no-no’s zijn in deze Masterclass en waar de grens ligt bij neuromarketing.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Naam beschermen
Als je een toffe naam bedacht hebt wil je die natuurlijk wel beschermen, maar hoe doe je dat? Er zijn verschillende opties en in deze Masterclass leer je wat je kunt doen én wat daarbij je afwegingen kunnen zijn.
Onderdeel van
Lawflix
Contentrecht
Content is er in veel verschillende vormen en maten, maar de regels over wat je ermee mag lijken veel op elkaar. Leer in één Masterclass de belangrijkste regels over omgaan met content, van jezelf en van anderen.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
E-mailmarketing
Mailtjes sturen, wat kan daar mee mis gaan? Nou, meer dan je denkt. Ook als je toestemming hebt gevraagd. In deze Masterclass leer je hoe je daar mee om gaat en toch je doel kan bereiken.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Social media
De wereld is niet meer zonder voor te stellen. Maar wat mag je nou allemaal op social media? Waar ligt de grens? Je leert er meer over in deze Masterclass.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Instagram
Over de regels van Instagram. Over reclamerecht en auteursrecht. Van wie is een hashtag? Hoe werkt het met privacy? Hoe regel je een instagramcursus goed?
Nieuw
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Boekmarketing
Een boek verkopen en inzetten voor de rest van je bedrijf? Hoe doe je dat? In deze Masterclass bespreken we alles van uitgeven met een uitgever, zelf uitgeven, wet op vaste boekenprijs en het inzetten van het boek voor je funnel.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Licenties Auteursrecht
Als je een ander iets wil laten doen met jouw auteursrecht maak je daar afspraken over in een licentie. In deze Masterclass leer je hoe zo’n licentie in elkaar zit en waar je op moet letten.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Portretrecht
Wanneer is iets een portret en wat mag je er dan nog mee? Het maakt uit of het in opdracht is gemaakt of niet en ook een arbeidsrelatie kan een rol spelen. Je leert er alles over in deze Masterclass.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Auteursrechtsmoesjes
Smoesjes, smoesjes en nog een smoesjes. Daar hoor ik er best veel van. De meest voorkomende zijn verzameld in deze Masterclass, samen met advies over wat je er tegenin kunt brengen.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Citaatrecht
Legaal content van een ander gebruiken doe je met een citaat. Maar in de praktijk gaat het nog vaak fout, want er zitten wel een paar regels aan. Volg deze Masterclass en jij doet het voortaan goed!
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Ondernemen 101
Wat zijn de belangrijkste dingen om goed te regelen als ondernemer? Van Handelsnamen en merken via verdienmodellen naar marketingmethoden en natuurlijk documenten!
Nieuw
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Team bouwen
Waar moet je aan denken als je een team bouwt? Een interview met Gjerryt Leuverink van De Selectie over beginnen aan een team en de juiste mensen vinden. Én vijf white papers van advocaat en arbeidsrechtspecialist Suzanne Meijers.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Multipassionate ondernemen
Ondernemen moet met focus, maar wat als je gewoon meerdere dingen heel leuk vindt? Leer hoe je verschillende passies combineert om een tof bedrijf te bouwen waar jij heel blij van wordt.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Verdienmodellen
Een aantal verdienmodellen en hun juridische do’s en dont’s op een rij in deze Law Talk.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Prijzen
We willen allemaal zoveel mogelijk verdienen. Dat doen we door prijzen te verhogen, klanten aan te trekken met kortingen of winacties te organiseren. Maar we kunnen daar niet zomaar alles in doen wat we willen. Deze Law Talk lost dat op.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Frisse start
De eerste Law Talk ooit waarmee je jouw bedrijf door de juridische scan kunt halen! Nu beschikbaar voor alle Law Talk leden, ook als je er nog niet bij was in de allereerste maand. Met superhandige checklists voor de doe-het-zelf screening van je eigen toko!
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Online ondernemen
Ondernemen op het internet is soms aan andere regels gebonden dan ‘in real life’. Goed om je daar bewust van te zijn, dan word je er later niet door verrast. Kijken dus naar deze Law Talk!
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Algemene voorwaarden
Misschien wel het eerste waar je aan denkt bij juridische zaken bij een onderneming. En hoewel er veel meer is zijn ze natuurlijk ook heel belangrijk: je algemene voorwaarden. De belangrijkste tips zitten in deze Law Talk.
Onderdeel van
Lawflix
Samenwerken
Het geheel is meer dan de som der delen, daarom is samenwerken ook zo mooi. Maar soms is het helemaal niet meer mooi. Als de afspraken niet duidelijk waren bijvoorbeeld. Bespaar jezelf een hoop buikpijn met deze Law Talk en regel het meteen goed.
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Annuleren
Geen zin meer in een contract, maar kom je er zomaar vanaf? En wat als iemand van jou af wil? Kan dat dan zomaar? Soms wel, soms niet. Je leert in deze Law Talk hoe het zit!
Exclusief onderdeel van
Lawflix
Wanbetalers
Niks is zo irritant als iemand die zijn rekening niet betaalt. Wat je ertegen kunt doen? Dat leer je in deze Law Talk.
Masterclass Online Ondernemen
Bescherm jezelf tegen de valkuilen van het online ondernemen: van opdrachten die opeens gestopt kunnen tot ontbindingsrecht terwijl je al geleverd hebt. Hier leer je voorkomen dat het je geld gaat kosten.
Succesvolle Snelle Online Marketing voor Advocaten
In weinig tijd de beste en leukste cliënten voor het kiezen hebben en een hoog tarief kunnen vragen.
Stop de Auteursrechtdief
Pak de inbreukmakers. Leer zelf auteursrechtdieven aanpakken. Van bewijs tot schadevergoeding, ik vertel het allemaal in deze online training.
Minicursus auteursrecht thumbnail
Minicursus Auteursrecht
In 6 videolessen leer je de belangrijkste zaken over auteursrecht.

Premium content voor Lawflix abonnees

Overtuigende én rechtmatige verkoopteksten schrijven doe je zo

Jouw kijklijst

No data was found

Vraag je kijklijst aan

Waarin ben je geinteresseerd? *
Anders, namelijk:

Boek hier jouw Oploskoffie

Wil je een enkele of een dubbele?

Kies je gewenste datum en tijd

Zie ik je wel of zie ik je niet?

Kies eerst je oploskoffie (enkel of dubbel) en kies je tijdstip en locatie.

Waar wil je het over hebben?

Wie ben je?

0.00
Vertel eerst over je onderwerp en over jezelf.

Haal alles uit je oploskoffie

Met deze add-ons haal je nog meer uit je Oploskoffie.

Vooraf stukken bestuderen

Heb je e-mails, brieven of documenten waarvan je wil dat Charlotte die vooraf gelezen en bekeken heeft, zodat je die tijdens de Oploskoffie kunt bespreken? Bestel dan hieronder “Vooraf stukken bestuderen” erbij! (Een enkel mailtje kun je natuurlijk ook tijdens de oploskoffie voorleggen)

Opname

Niet druk meeschrijven, maar vol het gesprek in. Dat kan met een opname. Je ontvangt binnen 24 uur na het gesprek een downloadlink die één week geldig is.

Vooraf stukken bestuderen

Vliegende start dankzij tevoren bestudeerde documenten of website

236

Opname

Binnen 24 uur in je mail; makkelijk terugluisteren of tekstsuggesties (laten) uitwerken

49

Laatste vraag: Wat is je KVK nummer? (optioneel)
Je investering: 
0.00
 (excl. BTW)