Werken Bij

je hebt advocaten, en je hebt Charlotte's Law

Vacature!

Charlotte’s Law groeit als kool. Nog voor onze zesde verjaardag willen we graag nog een extra jurist verwelkomen. We nemen natuurlijk alleen cat-lovers aan, dat begrijp je. Charlotte heeft haar katten niet voor niets Donna en Harvey genoemd.

We zoeken een jurist met een afgeronde, relevante master. Althans, je verwacht je master te hebben afgrond tegen de tijd dat je bij ons in dienst treedt. Het is natuurlijk wel zo prettig als je een beetje verstand hebt van de zaken die wij hier behandelen. Wij werken bijvoorbeeld graag in het auteursrecht en merkenrecht, maar schrijven ook veel contracten en algemene voorwaarden. Je moet hier je mannetje/vrouwtje kunnen staan. Verder willen we graag dat je open en eerlijk bent, hard werkt, maar net zo goed humor op z’n tijd kunt waarderen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stelt je niet afhankelijk op.

Wij bieden je een functie bij het leukste juridisch advieskantoor van Nederland. Vinden wij zelf, in elk geval. Hier geen saai gedoe, maar een leuke werkomgeving met een jong team dat graag voor ondernemers werkt. Frits staat hier tot je beschikking. We houden van een goede werk-privébalans. Overwerk is bij regel de uitzondering. Je salaris is (deels) afhankelijk van je resultaten. De startdatum is (bij voorkeur) 1 juli 2017.

Creatieve sollicitaties waarderen we zeer. We zijn tenslotte niet het standaard saaie advocatenkantoor. Dus als je in de eerste ronde al pluspunten wil scoren…

Op welke manier je je sollicitatie, inclusief CV en gewaarmerkte cijferlijsten van je bachelor en master, ook aan ons toestuurt, we ontvangen hem graag vóór 1 mei 2017. Onze contactgegevens kun je zelf wel vinden, toch?

Over Charlotte’s Law als Werkgever

Charlotte’s Law is een jong bedrijf. Het bestaat 5 jaar. Het team bestaat op dit moment uit twee juristen, een office manager en een stagiair. Hard werken, maar ook plezier in het werk en een goede werk/privé-balans vinden we belangrijk.
Charlotte’s Law doesn’t fit in, we fit out. Alles met een kwinkslag, net even anders en met het belang van de klanten voorop. We bieden zeer hoogwaardige kwaliteit. Je kunt ons perfectionistisch noemen.
Daarmee is Charlotte’s Law geen klassiek juridisch advieskantoor. Online (vooral op social media) zijn we beroemd en berucht om onze disruptieve aanpak.

Denk jij bij Charlotte’s Law te horen en dit kantoor goed aan te kunnen vullen?

Zo. Nu eerst een oploskoffie