Werken Bij

je hebt advocaten, en je hebt Charlotte's Law

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures. Maar: denk jij écht iets toe te voegen aan ons team (dan bedoel ik niet door het schrijven van blogs), ben jij een steengoede jurist (LL.M) op het gebied van Intellectuele Eigendomsrecht, zoals auteursrecht en/of merkenrecht, privacy, contracten/algemene voorwaarden en/of consumentenrecht? Overtuig ons en stuur een open sollicitatie. 

Praten kan altijd! 

Solliciteren mag op de meest creatieve manier! Een cv en cijferlijsten van je bachelor en master stellen we wel zeer op prijs. 

Kies vooral ook zelf via welk medium je wil solliciteren. Kies je toch voor ouderwetse e-mail, stuur hem dan naar charlotte@charlotteslaw.nl

Stages (WO)

Ben jij een WO bachelor of masterstudent in de richting privaatrecht en heb je aantoonbare affiniteit met intellectuele eigendom en/of consumentenrecht? Dan hebben wij een stage voor je!

Op dit moment zijn we nadrukkelijk op zoek naar een stagiair(e) voor de periode oktober, november en/of december.

Een stage duurt minimaal 6 weken en maximaal 12 weken. Geef in je sollicitatie aan welke periode (ook als deze niet in de omschrijving staat) je voorkeur heeft.

Een van je kernkwaliteiten moet zijn dat je koffie kunt halen. Het kopieerapparaat en de fax staan hier te verstoffen, maar het zou wel eens voor kunnen komen dat we je vragen iets te scannen of door de shredder te halen.

Verder werk je mee in de dagelijkse gang van zaken. Je bent in staat zelf invulling te geven aan je stage. Je wacht niet op werk, maar gaat er actief zelf naar op zoek. We werken veel digitaal en meetings vinden vaak plaats via Skype of Appear.in, maar mochten er klanten op bezoek komen, mag je vaak mee. Verder zul je de juristen in hun werk ondersteunen, zoals het uitzoeken van vraagstukken, helpen opstellen van processtukken en helpen met het uitvoeren van keuringen en juridische checks. Ook mag je ondersteunen bij publicaties en andere creatieve processen. Heb je zelf ideeën, staan wij daar ook open voor!

Je loopt 4 of 5 dagen per week stage voor de duur van minimaal 6, maar bij voorkeur 8 tot 12 weken. Sollicitaties (motivatie (brief/video/podcast/fotostrip of wat het beste bij jou past), (voorlopige) cijferlijst en CV) mag je sturen naar hello@charlotteslaw.nl

Over Charlotte’s Law als Werkgever

Charlotte’s Law is een jong bedrijf. Het bestaat 5 jaar. Het team bestaat op dit moment uit twee juristen, een office manager en een stagiair. Hard werken, maar ook plezier in het werk en een goede werk/privé-balans vinden we belangrijk.
Charlotte’s Law doesn’t fit in, we fit out. Alles met een kwinkslag, net even anders en met het belang van de klanten voorop. We bieden zeer hoogwaardige kwaliteit. Je kunt ons perfectionistisch noemen.
Daarmee is Charlotte’s Law geen klassiek juridisch advieskantoor. Online (vooral op social media) zijn we beroemd en berucht om onze disruptieve aanpak.

Denk jij bij Charlotte’s Law te horen en dit kantoor goed aan te kunnen vullen?

Zo. Nu eerst een oploskoffie