Werken Bij

je hebt advocaten, en je hebt Charlotte's Law

Vacatures

(Junior) Jurist

Ben jij een (junior) jurist (LL.M) en heb je veel verstand van een of meer rechtsgebieden waarin wij werkzaam zijn? Mooi! Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze rechtsgebieden zijn onder meer:

  • Auteursrecht
  • Merkenrecht
  • Reclamerecht
  • Portretrecht
  • Privacy
  • Contracten
  • Algemene Voorwaarden

Wat wij belangrijk vinden is dat je goed in ons team past. We zijn een klein en hecht kantoor en we brengen nu eenmaal veel tijd met elkaar door.
Het is daarom ook belangrijk dat je zowel goed in teamverband kunt werken, maar ook zelfstandig kunt werken als dat nodig is.

We zoeken een echte jurist, die graag de boeken induikt, maar die ook snel genoeg kan werken voor onze klanten in het MKB. Je hebt een commerciële instelling.
Je krijgt bij ons veel vrijheid om je functie in te vullen en zo ook je eigen carrièrepad binnen Charlotte’s Law uit te stippelen.

Charlotte’s Law is geen klassiek juridisch advieskantoor. We hebben een echte ondernemersgeest.
Salarisverhogingen baseren we daarom op je omzet.

Ons nieuwe kantoor is gevestigd in de binnenstad van Den Haag (300 meter bij Den Haag Centraal vandaan). Een auto heb je bij ons dus niet nodig. Hele dagen parkeren in een Q-Park is bovendien veel te duur.
We geven de voorkeur aan iemand die in de (omgeving) van Den Haag woont, zodat je zo min mogelijk reistijd hebt.

We hebben geen deadline voor deze vacature, maar zouden graag zien dat je zo snel mogelijk begint.
Belangrijk is dat je goed in ons team past. Solliciteren mag op de meest creatieve manier. Let op! Stuur graag een CV en de cijferlijsten van je bachelor en master mee. Daar ben je wel zorgvuldig genoeg voor, toch?
Kies vooral ook zelf via welk medium je wil solliciteren. Kies je toch voor ouderwetse e-mail, stuur hem dan naar charlotte@charlotteslaw.nl

En onthoud: don’t assume. It makes an ass out of you and me. Vragen? Bel of mail of stel ze tijdens je sollicitatiegesprek.

Over Charlotte’s Law als Werkgever

Charlotte’s Law is een jong bedrijf. Het bestaat 7 jaar. Het team bestaat op dit moment uit twee juristen, een office manager en een part-time ICT’er. Hard werken, maar ook plezier in het werk en een goede werk/privé-balans vinden we belangrijk.

We hebben een hecht team en vinden bijvoorbeeld samen lunchen belangrijk. Je brengt veel tijd door met collega’s, dus laat het dan ook leuk zijn!

Charlotte’s Law doesn’t fit in, we fit out. Alles met een kwinkslag, net even anders en met het belang van de klanten voorop. We bieden zeer hoogwaardige kwaliteit. Je kunt ons perfectionistisch noemen.
Daarmee is Charlotte’s Law geen klassiek juridisch advieskantoor. Online (vooral op social media) zijn we beroemd en berucht om onze disruptieve aanpak. We zijn misschien zelfs in de eerste plaats wel ondernemers en dan pas juristen.

We hebben geen hangmatten of tafeltennistafels.
Er is wel net een nieuwe koffiemachine die betere koffie maakt en een Quooker voor de theeliefhebber. Verkouden? Geen punt, er is verse munt, gember en citroen, dus we brouwen wel een drankje voor je. Frits biedt koude drankjes, ook voor de vrimibo.

Denk jij bij Charlotte’s Law te horen en dit kantoor goed aan te kunnen vullen?

Zo. Nu eerst een oploskoffie