Werken Bij

je hebt advocaten, en je hebt Charlotte's Law

Vacatures

(Junior) Jurist

We zijn op zoek naar een (junior) jurist, die deze gruwelijk eerlijke vacature aan kan.

Denk jij écht iets toe te voegen aan ons team (dan bedoel ik niet door het schrijven van blogs), ben jij een steengoede jurist (LL.M) op het gebied van Intellectuele Eigendomsrecht, zoals auteursrecht en/of merkenrecht, privacy, contracten/algemene voorwaarden en/of consumentenrecht? Overtuig ons en stuur een sollicitatie.

We geven de voorkeur aan iemand die in de (omgeving) van Den Haag woont, zodat je zo min mogelijk reistijd hebt.

Je salarisindicatie? Ook daar zijn we gruwelijk eerlijk in: we zien graag eerst wat je waard bent. Letterlijk. Je salaris is voor een groot deel afhankelijk van je omzet en kan daarop jaarlijks worden aangepast, met een startsalaris van €1800 tot €2000,- bruto per maand voor fulltime (40 uur per week) dienstverband. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn nog niet zo best, maar hoe beter het gaat, hoe sneller dat wel mogelijk is.

Solliciteren mag op de meest creatieve manier! Een cv en cijferlijsten van je bachelor en master stellen we wel zeer op prijs. We hebben geen deadline, want we zoeken simpelweg de beste kandidaat die bij ons past. Dat betekent ook dat als we eerder een goede kandidaat gesproken hebben, jij mogelijk je kans misloopt.

Kies vooral ook zelf via welk medium je wil solliciteren. Kies je toch voor ouderwetse e-mail, stuur hem dan naar charlotte@charlotteslaw.nl

(Junior) Secretaresse m/v (Parttime)

We hebben met Afton al een fantastische office manager, maar soms is het werk gewoon te veel. We zoeken daarom een parttime office manager/secretaresse die haar kan ondersteunen.

We zijn NIET op zoek naar een VA of andere dienst op afstand. Nee, echt niet.

We zoeken iemand voor 2 of 3 dagen/16 tot 24 uur in de week. Dagen en uren bespreekbaar.

Werkzaamheden zullen (kunnen) bestaan uit:

  • Versturen van bestellingen
  • Voorraadbeheer
  • Telefoon beantwoorden
  • Lunch klaarzetten
  • Facturen opmaken en versturen
  • Herinneringen versturen
  • Goodies maken (en versturen) voor evenementen

Koffie halen doen we om de beurt. Bezoek wordt meestal al opgevangen door de receptie van New Babylon Gardens.

We werken met Office365 en met een door ons aangepast CRM-systeem, veel zelfgeschreven apps en e-mailprogramma waarin we makkelijk met het gehele team in kunnen werken. Voor de bestellingen zul je onder meer met WordPress moeten werken. Je moet goed zijn in het je eigen maken van digitale systemen en software.

We geven de voorkeur aan iemand die in de (omgeving) van Den Haag woont, zodat je zo min mogelijk reistijd hebt.

We hebben geen deadline voor deze vacature. Belangrijk is dat je goed in ons team past. Solliciteren mag op de meest creatieve manier.
Kies vooral ook zelf via welk medium je wil solliciteren. Kies je toch voor ouderwetse e-mail, stuur hem dan naar charlotte@charlotteslaw.nl

Over Charlotte’s Law als Werkgever

Charlotte’s Law is een jong bedrijf. Het bestaat 7 jaar. Het team bestaat op dit moment uit twee juristen, een office manager en een part-time ICT’er. Hard werken, maar ook plezier in het werk en een goede werk/privé-balans vinden we belangrijk.

We hebben een hecht team en vinden bijvoorbeeld samen lunchen belangrijk. Je brengt veel tijd door met collega’s, dus laat het dan ook leuk zijn!

Charlotte’s Law doesn’t fit in, we fit out. Alles met een kwinkslag, net even anders en met het belang van de klanten voorop. We bieden zeer hoogwaardige kwaliteit. Je kunt ons perfectionistisch noemen.
Daarmee is Charlotte’s Law geen klassiek juridisch advieskantoor. Online (vooral op social media) zijn we beroemd en berucht om onze disruptieve aanpak. We zijn misschien zelfs in de eerste plaats wel ondernemers en dan pas juristen.

We hebben geen hangmatten of tafeltennistafels.
Er is wel net een nieuwe koffiemachine die betere koffie maakt en een Quooker voor de theeliefhebber. Verkouden? Geen punt, er is verse munt, gember en citroen, dus we brouwen wel een drankje voor je. Frits biedt koude drankjes en er is altijd vers fruit aanwezig.

Denk jij bij Charlotte’s Law te horen en dit kantoor goed aan te kunnen vullen?

Zo. Nu eerst een oploskoffie