Werken Bij

je hebt advocaten, en je hebt Charlotte's Law

Stages

We hebben stageplaatsen beschikbaar voor een (WO) stagiair(e) die zich in de eindfase van zijn/haar bachelor rechtsgeleerdheid bevindt of een master privaatrecht (specialisatie IE is een pré) volgt in de volgende periodes:
– oktober t/m december 2017
– januari t/m maart 2018

Een van je kernkwaliteiten moet zijn dat je koffie kunt halen. Het kopieerapparaat en de fax staan hier te verstoffen, maar het zou wel eens voor kunnen komen dat we je vragen iets te scannen of door de shredder te halen.

Verder werk je mee in de dagelijkse gang van zaken. We werken veel digitaal en meetings vinden vaak plaats via Skype of Appear.in, maar mochten er klanten op bezoek komen, mag je mee. Verder zul je de juristen in hun werk ondersteunen, zoals het uitzoeken van vraagstukken, helpen opstellen van processtukken en helpen met het uitvoeren van keuringen en juridische checks. Heb je zelf ideeën, staan wij daar ook open voor!

Bij voorkeur loop je 4 of 5 dagen per week stage en duurt je stage 12 weken. Sollicitaties (motivatie (brief/video/podcast/fotostrip of wat het beste bij jou past), (voorlopige) cijferlijst en CV) mag je sturen naar hello@charlotteslaw.nl

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures.

Over Charlotte’s Law als Werkgever

Charlotte’s Law is een jong bedrijf. Het bestaat 5 jaar. Het team bestaat op dit moment uit twee juristen, een office manager en een stagiair. Hard werken, maar ook plezier in het werk en een goede werk/privé-balans vinden we belangrijk.
Charlotte’s Law doesn’t fit in, we fit out. Alles met een kwinkslag, net even anders en met het belang van de klanten voorop. We bieden zeer hoogwaardige kwaliteit. Je kunt ons perfectionistisch noemen.
Daarmee is Charlotte’s Law geen klassiek juridisch advieskantoor. Online (vooral op social media) zijn we beroemd en berucht om onze disruptieve aanpak.

Denk jij bij Charlotte’s Law te horen en dit kantoor goed aan te kunnen vullen?

Zo. Nu eerst een oploskoffie