Tarieven

Heb je een specifieke vraag of probleem? Graag maak ik een vrijblijvende offerte en werken we samen met een projectprijs. Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijke kosten, tref je hieronder een lijst aan.

Tarieven
Junior jurist per uur 149
Senior jurist per uur 179

Juridische Scan  370
Contract 450
Algemene Voorwaarden vanaf  596
Privacy- en Cookieverklaring 372
Benelux Merk  690
VOF Overeenkomst 745

Het ‘I told you so’ tarief
Goed (gratis) advies in de wind geslagen? Het adagium ‘voorkomen is beter dan genezen’ niet in de praktijk gebracht? Behalve een goede oplossing, willen we je natuurlijk ook best graag iets leren. Andere mensen noemen dat ‘leergeld’, wij noemen dat het ‘I told you so’ tarief. Dat is ons extra hoge tarief, waarbij je exorbitante bedragen aan ons moet betalen. Ja, dat doet pijn, maar we beloven je één ding: hierna denk je wel twee keer na voor je goed advies in de wind slaat of geen voorzorgsmaatregelen treft.

Bovenstaande bedragen zijn vanaf prijzen in euro’s, exclusief 21% BTW. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Genoemde tarieven zijn slechts een indicatie. Eventuele extra kosten, zoals aangetekende verzending en deurwaarderskosten worden vooraf gemeld. Voor spoedzaken geldt een toeslag van 20%

vraag offerte aan