Tarieven

Heb je een specifieke vraag of probleem? Graag maak ik een vrijblijvende offerte en werken we samen met een projectprijs. Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijke kosten, tref je hieronder een lijst aan.

Tarieven

Jurist per uur 198

Privacy- en Cookieverklaring 372
Algemene Voorwaarden v.a. 878
Benelux Merk v.a. 732
Sparring Sessie 396
Presentaties en Workshops v.a. 1500
Custom video +/- 5 minuten v.a. 585

Algemene voorwaarden consumentenfotografie 636
Algemene voorwaarden B2B fotografie 780
Licentie fotografie 398
Portretcontract (Quitclaim) 297

Het ‘I told you so’ tarief
Goed (gratis) advies in de wind geslagen? Het adagium ‘voorkomen is beter dan genezen’ niet in de praktijk gebracht? Behalve een goede oplossing, willen we je natuurlijk ook best graag iets leren. Andere mensen noemen dat ‘leergeld’, wij noemen dat het ‘I told you so’ tarief. Dat is ons extra hoge tarief, waarbij je exorbitante bedragen aan ons moet betalen. Ja, dat doet pijn, maar we beloven je één ding: hierna denk je wel twee keer na voor je goed advies in de wind slaat of geen voorzorgsmaatregelen treft.

Bovenstaande bedragen zijn vanaf prijzen in euro’s, exclusief 21% BTW. Reistijd wordt voor 50% in rekening gebracht. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Genoemde tarieven zijn slechts een indicatie. Eventuele extra kosten, zoals aangetekende verzending, griffiekosten en deurwaarderskosten worden vooraf gemeld. Voor spoedzaken geldt een toeslag van 20%.

Ben je er klaar voor? Vraag hier meteen je offerte aan: