Aanbieding voor Mijnwebwinkel klanten

Charlotte’s Law is Partner van Mijnwebwinkel

Omdat zowel wij als Mijnwebwinkel het beste voor hebben met webwinkeliers, is Charlotte’s Law partner geworden van Mijnwebwinkel. Dat betekent voor jou, als klant van Mijnwebwinkel, goed nieuws! Wij hebben namelijk een paar mooie aanbiedingen voor je.

Alles over Webwinkelrecht

Partner MijnWebwinkel

10% korting op maatwerk Algemene Voorwaarden

Als professionele webshop kun je niet zonder: algemene voorwaarden. Je moet erg veel informatie verstrekken aan je klanten. Het meeste daarvan mag je in de algemene voorwaarden kwijt. Consumenten worden extra beschermd. Er zijn dus ook een hoop zaken die juist niet in algemene voorwaarden mogen staan. Een grote valkuil voor veel webshops, is dat ze de voorwaarden graag zo formulieren dat ze zelf zo min mogelijk risico lopen, maar daarmee de rechten van de consument uit het oog verliezen, met alle gevolgen van dien.
Voor jou is dat geen probleem meer, want jij kunt met 10% korting op maat gemaakte voorwaarden krijgen!

Bekijk de Tarieven

10% korting op een Webwinkelscan

Pffff, al die informatie die op je website moet staan. Weet je eigenlijk wel wat dat allemaal moet zijn? Je kunt het lezen in ons e-book, maar daarna moet je het ook nog goed toepassen. Elk jaar blijkt weer uit onderzoek van de Consumentenbond en uit onderzoek van de ACM dat veel webwinkels niet aan deze verplichtingen voldoen. Daarvoor kun je een waarschuwing krijgen, maar het kan oplopen tot een boete van wel €450.000. Niemand zit te wachten op zo’n boete. Laat daarom je webwinkel eens goed door ons doorlichten. We geven meteen aanbevelingen over wat er beter kan.

Bekijk de Tarieven

10% korting in de Webwinkel

Liever meteen aan de slag? Kies dan voor de basisvoorwaarden en de cookieverklaring uit onze webshop. Gebruik code MijnWebWinkel2015 voor 10% korting. Vergeet niet het gratis model voor herroeping te downloaden!

Shop je Gek!

Charlotte's Law is partner van Mijnwebwinkel