Lawflix

Ondernemen
Masterclass PR & Media
Hoe kom je in de media en hoe ga je ermee om? Je leert het in deze masterclass van Charlotte die zelf meer dan 60 keer per jaar in de media komt (in 2018, 2019, 2021).
Exclusief voor
Lawflix-leden
Ondernemen 101
Wat zijn de belangrijkste dingen om goed te regelen als ondernemer? Van Handelsnamen en merken via verdienmodellen naar marketingmethoden en natuurlijk documenten!
Exclusief voor
Lawflix-leden
Frisse start
De eerste Law Talk ooit waarmee je jouw bedrijf door de juridische scan kunt halen! Nu beschikbaar voor alle Law Talk leden, ook als je er nog niet bij was in de allereerste maand. Met superhandige checklists voor de doe-het-zelf screening van je eigen toko!
Exclusief voor
Lawflix-leden
Algemene voorwaarden
Misschien wel het eerste waar je aan denkt bij juridische zaken bij een onderneming. En hoewel er veel meer is zijn ze natuurlijk ook heel belangrijk: je algemene voorwaarden. De belangrijkste tips zitten in deze Law Talk.
Exclusief voor
Lawflix-leden
Annuleren
Geen zin meer in een contract, maar kom je er zomaar vanaf? En wat als iemand van jou af wil? Kan dat dan zomaar? Soms wel, soms niet. Je leert in deze Law Talk hoe het zit!
Exclusief voor
Lawflix-leden
Team bouwen
Waar moet je aan denken als je een team bouwt? Een interview met Gjerryt Leuverink van De Selectie over beginnen aan een team en de juiste mensen vinden. Én vijf white papers van advocaat en arbeidsrechtspecialist Suzanne Meijers.
Exclusief voor
Lawflix-leden
Multipassionate ondernemen
Ondernemen moet met focus, maar wat als je gewoon meerdere dingen heel leuk vindt? Leer hoe je verschillende passies combineert om een tof bedrijf te bouwen waar jij heel blij van wordt.
Exclusief voor
Lawflix-leden
Online ondernemen
Ondernemen op het internet is soms aan andere regels gebonden dan ‘in real life’. Goed om je daar bewust van te zijn, dan word je er later niet door verrast. Kijken dus naar deze Law Talk!
Onderdeel van
Lawflix
Samenwerken
Het geheel is meer dan de som der delen, daarom is samenwerken ook zo mooi. Maar soms is het helemaal niet meer mooi. Als de afspraken niet duidelijk waren bijvoorbeeld. Bespaar jezelf een hoop buikpijn met deze Law Talk en regel het meteen goed.
Exclusief voor
Lawflix-leden
Wanbetalers
Niks is zo irritant als iemand die zijn rekening niet betaalt. Wat je ertegen kunt doen? Dat leer je in deze Law Talk.
Masterclass Online Ondernemen
Bescherm jezelf tegen de valkuilen van het online ondernemen: van opdrachten die opeens gestopt kunnen tot ontbindingsrecht terwijl je al geleverd hebt. Hier leer je voorkomen dat het je geld gaat kosten.

Boek hier jouw Oploskoffie

Wil je een enkele of een dubbele?

Kies je gewenste datum en tijd

Zie ik je wel of zie ik je niet?

Kies eerst je oploskoffie (enkel of dubbel) en kies je tijdstip en locatie.

Waar wil je het over hebben?

Wie ben je?

0.00
Vertel eerst over je onderwerp en over jezelf.

Haal alles uit je oploskoffie

Met deze add-ons haal je nog meer uit je Oploskoffie.

Vooraf stukken bestuderen

Heb je e-mails, brieven of documenten waarvan je wil dat Charlotte die vooraf gelezen en bekeken heeft, zodat je die tijdens de Oploskoffie kunt bespreken? Bestel dan hieronder “Vooraf stukken bestuderen” erbij! (Een enkel mailtje kun je natuurlijk ook tijdens de oploskoffie voorleggen)

Opname

Niet druk meeschrijven, maar vol het gesprek in. Dat kan met een opname. Je ontvangt binnen 24 uur na het gesprek een downloadlink die één week geldig is.

Vooraf stukken bestuderen

Vliegende start dankzij tevoren bestudeerde documenten of website

236

Opname

Binnen 24 uur in je mail; makkelijk terugluisteren of tekstsuggesties (laten) uitwerken

49

Laatste vraag: Wat is je KVK nummer? (optioneel)
Je investering: 
0.00
 (excl. BTW)