Lawflix

Hier vind je alle masterclasses en cursussen van Charlotte's Law.

Meest gewaardeerd

Ondernemen
Ondernemen 101
Wat zijn de belangrijkste dingen om goed te regelen als ondernemer? Van Handelsnamen en merken via verdienmodellen naar marketingmethoden en natuurlijk documenten!
Team bouwen
Waar moet je aan denken als je een team bouwt? Een interview met Gjerryt Leuverink van De Selectie over beginnen aan een team en de juiste mensen vinden. Én vijf white papers van advocaat en arbeidsrechtspecialist Suzanne Meijers.
Multipassionate ondernemen
Ondernemen moet met focus, maar wat als je gewoon meerdere dingen heel leuk vindt? Leer hoe je verschillende passies combineert om een tof bedrijf te bouwen waar jij heel blij van wordt.
Frisse start
De eerste Law Talk ooit waarmee je jouw bedrijf door de juridische scan kunt halen! Nu beschikbaar voor alle Law Talk leden, ook als je er nog niet bij was in de allereerste maand. Met superhandige checklists voor de doe-het-zelf screening van je eigen toko!
Online ondernemen
Ondernemen op het internet is soms aan andere regels gebonden dan ‘in real life’. Goed om je daar bewust van te zijn, dan word je er later niet door verrast. Kijken dus naar deze Law Talk!
Algemene voorwaarden
Misschien wel het eerste waar je aan denkt bij juridische zaken bij een onderneming. En hoewel er veel meer is zijn ze natuurlijk ook heel belangrijk: je algemene voorwaarden. De belangrijkste tips zitten in deze Law Talk.
Samenwerken
Het geheel is meer dan de som der delen, daarom is samenwerken ook zo mooi. Maar soms is het helemaal niet meer mooi. Als de afspraken niet duidelijk waren bijvoorbeeld. Bespaar jezelf een hoop buikpijn met deze Law Talk en regel het meteen goed.
Annuleren
Geen zin meer in een contract, maar kom je er zomaar vanaf? En wat als iemand van jou af wil? Kan dat dan zomaar? Soms wel, soms niet. Je leert in deze Law Talk hoe het zit!
Wanbetalers
Niks is zo irritant als iemand die zijn rekening niet betaalt. Wat je ertegen kunt doen? Dat leer je in deze Law Talk.

Vraag je kijklijst aan

Waarin ben je geinteresseerd? *
Anders, namelijk: