Lawflix

Marketing
Nieuw
Exclusief voor
Lawflix-leden
AI in marketingrecht
AI lijkt de grote revolutie te zijn die de wereld op zijn kop zet. Maar mag je eigenlijk wel alles met AI? Volgens sommigen is AI een soort wild westen, maar in deze Lawflix blijkt dat ook voor AI regels gelden. Zorg dat je op de hoogte bent.
Exclusief voor
Lawflix-leden
Naam beschermen
Als je een toffe naam bedacht hebt wil je die natuurlijk wel beschermen, maar hoe doe je dat? Er zijn verschillende opties en in deze Masterclass leer je wat je kunt doen én wat daarbij je afwegingen kunnen zijn.
Exclusief voor
Lawflix-leden
Instagram
Over de regels van Instagram. Over reclamerecht en auteursrecht. Van wie is een hashtag? Hoe werkt het met privacy? Hoe regel je een instagramcursus goed?
Exclusief voor
Lawflix-leden
Social media
De wereld is niet meer zonder voor te stellen. Maar wat mag je nou allemaal op social media? Waar ligt de grens? Je leert er meer over in deze Masterclass.
Exclusief voor
Lawflix-leden
Boekmarketing
Een boek verkopen en inzetten voor de rest van je bedrijf? Hoe doe je dat? In deze Masterclass bespreken we alles van uitgeven met een uitgever, zelf uitgeven, wet op vaste boekenprijs en het inzetten van het boek voor je funnel.
Update
Exclusief voor
Lawflix-leden
Eerlijke marketing
Marketing en de wet. Je leert wat de duidelijk no-no’s zijn in deze Masterclass en waar de grens ligt bij neuromarketing.
Update
Onderdeel van
Lawflix
Contentrecht
Content is er in veel verschillende vormen en maten, maar de regels over wat je ermee mag lijken veel op elkaar. Leer in één Masterclass de belangrijkste regels over omgaan met content, van jezelf en van anderen.
Update
Exclusief voor
Lawflix-leden
E-mailmarketing
Mailtjes sturen, wat kan daar mee mis gaan? Nou, meer dan je denkt. Ook als je toestemming hebt gevraagd. In deze Masterclass leer je hoe je daar mee om gaat en toch je doel kan bereiken.
Succesvolle Snelle Online Marketing voor Advocaten
In weinig tijd de beste en leukste cliënten voor het kiezen hebben en een hoog tarief kunnen vragen.

Boek hier jouw Oploskoffie

Wil je een enkele of een dubbele?

Kies je gewenste datum en tijd

Zie ik je wel of zie ik je niet?

Kies eerst je oploskoffie (enkel of dubbel) en kies je tijdstip en locatie.

Waar wil je het over hebben?

Wie ben je?

0.00
Vertel eerst over je onderwerp en over jezelf.

Haal alles uit je oploskoffie

Met deze add-ons haal je nog meer uit je Oploskoffie.

Vooraf stukken bestuderen

Heb je e-mails, brieven of documenten waarvan je wil dat Charlotte die vooraf gelezen en bekeken heeft, zodat je die tijdens de Oploskoffie kunt bespreken? Bestel dan hieronder “Vooraf stukken bestuderen” erbij! (Een enkel mailtje kun je natuurlijk ook tijdens de oploskoffie voorleggen)

Opname

Niet druk meeschrijven, maar vol het gesprek in. Dat kan met een opname. Je ontvangt binnen 24 uur na het gesprek een downloadlink die één week geldig is.

Vooraf stukken bestuderen

Vliegende start dankzij tevoren bestudeerde documenten of website

236

Opname

Binnen 24 uur in je mail; makkelijk terugluisteren of tekstsuggesties (laten) uitwerken

49

Laatste vraag: Wat is je KVK nummer? (optioneel)
Je investering: 
0.00
 (excl. BTW)