Lawflix

Hier vind je alle masterclasses en cursussen van Charlotte's Law.

Meest gewaardeerd

Marketing
Eerlijke marketing
Marketing en de wet. Je leert wat de duidelijk no-no’s zijn in deze Masterclass en waar de grens ligt bij neuromarketing.
Naam beschermen
Als je een toffe naam bedacht hebt wil je die natuurlijk wel beschermen, maar hoe doe je dat? Er zijn verschillende opties en in deze Masterclass leer je wat je kunt doen én wat daarbij je afwegingen kunnen zijn.
Contentrecht
Content is er in veel verschillende vormen en maten, maar de regels over wat je ermee mag lijken veel op elkaar. Leer in één Masterclass de belangrijkste regels over omgaan met content, van jezelf en van anderen.
E-mailmarketing
Mailtjes sturen, wat kan daar mee mis gaan? Nou, meer dan je denkt. Ook als je toestemming hebt gevraagd. In deze Masterclass leer je hoe je daar mee om gaat en toch je doel kan bereiken.
Social media
De wereld is niet meer zonder voor te stellen. Maar wat mag je nou allemaal op social media? Waar ligt de grens? Je leert er meer over in deze Masterclass.
Instagram
Over de regels van Instagram. Over reclamerecht en auteursrecht. Van wie is een hashtag? Hoe werkt het met privacy? Hoe regel je een instagramcursus goed?
Boekmarketing
Een boek verkopen en inzetten voor de rest van je bedrijf? Hoe doe je dat? In deze Masterclass bespreken we alles van uitgeven met een uitgever, zelf uitgeven, wet op vaste boekenprijs en het inzetten van het boek voor je funnel.

Vraag je kijklijst aan

Waarin ben je geinteresseerd? *
Anders, namelijk: