Lawflix

Hier vind je alle masterclasses en cursussen van Charlotte's Law.

Meest gewaardeerd

Auteursrecht
Contentrecht
Content is er in veel verschillende vormen en maten, maar de regels over wat je ermee mag lijken veel op elkaar. Leer in één Masterclass de belangrijkste regels over omgaan met content, van jezelf en van anderen.
Licenties Auteursrecht
Als je een ander iets wil laten doen met jouw auteursrecht maak je daar afspraken over in een licentie. In deze Masterclass leer je hoe zo’n licentie in elkaar zit en waar je op moet letten.
Portretrecht
Wanneer is iets een portret en wat mag je er dan nog mee? Het maakt uit of het in opdracht is gemaakt of niet en ook een arbeidsrelatie kan een rol spelen. Je leert er alles over in deze Masterclass.
Auteursrechtsmoesjes
Smoesjes, smoesjes en nog een smoesjes. Daar hoor ik er best veel van. De meest voorkomende zijn verzameld in deze Masterclass, samen met advies over wat je er tegenin kunt brengen.
Citaatrecht
Legaal content van een ander gebruiken doe je met een citaat. Maar in de praktijk gaat het nog vaak fout, want er zitten wel een paar regels aan. Volg deze Masterclass en jij doet het voortaan goed!
Verdienmodellen
Een aantal verdienmodellen en hun juridische do’s en dont’s op een rij in deze Law Talk.
Prijzen
We willen allemaal zoveel mogelijk verdienen. Dat doen we door prijzen te verhogen, klanten aan te trekken met kortingen of winacties te organiseren. Maar we kunnen daar niet zomaar alles in doen wat we willen. Deze Law Talk lost dat op.

Vraag je kijklijst aan

Waarin ben je geinteresseerd? *
Anders, namelijk: